Camping

Wil je graag meerdere dagen naar M’Eire Morough komen maar ben je niet uit de buurt, dan kan je je tentje opslaan onze camping. Deze zal geleden zijn in het DaniĆ«l Schellekenspark, op wandelafstand (500 meter) van het festivalterrein (zie kaartje hieronder). Het kamperen zelf is gratis. Voor douches werken we samen met het zwembad Olympos, en daarvoor moet je wel betalen (zie verder).

Er kunnen enkel tenten worden geplaatst op deze camping (geen kampeerwagens, caravans,…). Wil je toch met je camper of caravan komen, dan kan je terecht op de camperplaats van Dendermonde, op wandelafstand van het festivalterrein.

Op de camping zelf voorzien we toiletten. Voor douches verwijzen we door naar het zwembad Olympos, dat vlak naast het festivalterrein is gelegen. Je kan in het zwembad terecht vanaf 10:00 uur ’s ochtends aan het tarief van 4,50 euro. Je kan dan gebruik maken van alle zwemfaciliteiten.

Op de camping is er zowel overdag als ’s nachts beperkt toezicht, vanaf vrijdagavond 19:00 uur tot zondagavond 22:00 uur. We zijn als organisatie echter niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade, aangebracht door derden.

Wie meer informatie wil over de camping, of als je alvast een plaatsje wil reserveren kan alvast met ons contact opnemen. We weten wel graag van alle ‘campingbewoners’ de naam, adres en telefoonnummer. Deze kunnen worden gebruikt door hulpdiensten in geval van nood.